Kipp-kopp – táblák minden alkalomra

Táblát sokféle helyre tehetünk, például bejárati ajtóra, öltözőre, szoba vagy üzlet ajtajára, vagy akár üzenhetünk is rajta valakinek, mondjuk, egyetlen szívet... :) Hamarosan lesznek cégértáblák is, legalábbis nagyon dolgozom rajta. 
Ezek a táblák szándékosan akasztó nélkül készültek, a hátoldalukon bitang erős kétoldalú ragasztószalaggal. De ha valaki szeretné, láncot is tehetek rá, és akár kétoldalasra is elkészítem, hogy mindkét oldalát lehessen használni, és forgatható legyen.
Jelenleg háromféle szabású táblára tudok dolgozni, tehát nemcsak ez a típus rendelhető, van kifejezetten kislány- és fiúszobára szánt verzió is. Sőt, igény esetén egy-egy teljesen eltérő darabot is beszerzek.
A felirat ára karakterszám- és betűméretfüggő!
Ez még nem minden... Ha a többi tárgy is érdekel, kattints a felső képre vagy alul a Főoldal feliratra!


Ajtótábla „Grafit”
 Festett-lakkozott, 20x12 cm-es tábla mellékhelyiségek ajtajára. Faragott széllel, domború ónszínű felirattal, ezüstszínű szaténszalag díszítéssel. A hátoldalon lévő kétoldalas ragasztószalaggal rögzíthető, de kérésre furattal-lánccal is felszerelem.

Ár: 3990 Ft/db
(felirat nélkül)

 


Névtábla, „Marrakesh"

Lakkozott-festett, 30x13 cm-es ajtótábla faragott széllel, domború felirattal és ezüst fél gyöngy díszítéssel. A hátoldalon lévő kétoldalas ragasztószalaggal rögzíthető, de kérésre furattal-lánccal is felszerelem.

Ár: 4990 Ft
(+felirat)


Lepkés családi névtábla
Festett-lakkozott, egyedi méretre vágatott névtábla bejárati ajtóra.
Kérésre a gyerekek neve is külön táblácskát kapott, és rövid láncon függenek a „szülők alatt”. Apuka Fradi-szeretete nyilvánult meg a színekben, Anyuka romantikus vonzalma a lepkékben, és mindannyiuk neve kézi festéssel, szépséges ezüst betűkkel került a táblákra :)

Ár: 8990 Ft

Névtábla, „Kék klematisz"
Lakkozott-festett, ezüstözött, 25x15 cm-es névtábla
bejárati ajtóra, faragott széllel, domború felirattal.

Ár: 4990 Ft
(+felirat)

Szépséges kalligrafikus betűk
 


Öltözőajtó-táblák, „Lepkék és lótuszok"
Lakkozott-festett, aranyozott, patinázott, 25x15 cm-es ajtótáblák faragott széllel, domború felirattal.

4990 Ft/db
(+felirat)Ajtótábla, „Lepkék és lepkeorchidea"Lakkozott-festett, antik rézzel patinázott, 25x15 cm-es ajtótábla faragott széllel, domború felirattal.Ár: 4990 Ft
(+felirat)


Színes és antikréz „mozaik" lepkék, domború felirat

Nincsenek megjegyzések: